In urma unor defectiuni la coloana de apa , am rugat vanzatorul blocului nou in care locuim sa ne dea cartea tehnica a imobilului .Vazand ca se eschiveaza am mers la inspectoratul de stat pentru constructii. Blocul nu figureaza declarat .
Ce putem face pentru a obtine cartea tehnica, daca exista?! Cum aflam cine este constructorul si ce material a folosit?
Solicitati in scris cu nr. de inregistrare/ data la vanzatorul blocului/ dezvoltator sa prezinte cartea tehnica a locatiei. Acesta are obligatia sa o ia completa de la constructor/ dezvoltator (inclusiv cu receptia finala facuta si cu avizul ISC).
Daca nu veti primi cartea tehnica completa puteti deschide actiune in instanta impotriva vanzatorului.
Blocul nu putea fi construit fara autorizatie de ctie. de la primarie. Puteti verifica la primarie conditiile in care s-a obtinut autorizatia de ctii.
Autorizatie
Adriana tanasoiu
Buna ziua, Am construit in vara anului 2007 o casa insa nu am reusit sa obtin autorizatia. Am facut cadastru. Certificat de urbanism toate actele ce erau ... (vezi toată discuția)