Am nevoie de autorizatie de la primarie sau pompieri pentru functionarea cazanului de lemne?
La un bloc de 3 etaje sub balcoanele (deschise) de uscator am construit o camera pentru cazan, mentionez ca se afla la coltul blocului si 2 perteti= acoperis trabuia sa fac pentru camera. Cosul cazanului este prinsa de peretele blocului, cu inaltime de 14m.
Cand l-am construit de la primarie au spus ca partea pana la 1m de bloc nu apartine primariei, ci este a blocului.
Lucrarea de constructie a incintei plus montajul cazanului trebuiau efectuate in baza unui proiect tehnic intocmit de o firma autorizata.
Pentru realizarea proiectului este necesara autorizatie de ctie. de la primarie si aviz de lucrari din partea inspectoratului de stat in ctii.(ISC)
In prezent, ISC poate dispune demolarea daca nu au fost respectate normele de ctii.
Cos fum
Vintila Petru
Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)