avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... VANZARE-CUMPARARE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

VANZARE-CUMPARARE TEREN

Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de un contract de vanzare-cumparare a unui teren extravilan arabil. La notar mi s-a cerut oferta in original de la primarie, desi avizul de la Directia Agricola a fost obtinut pe baza respectivei oferte. Imi poate spune cineva daca aceasta oferta trebuie prezentata neaparat la notar?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii bibliopod bibliopod Vânzare liberă teren arabil extravilan în condițiile legii Mai precis am depus o ofertă de vazare a unui teren extravilan, au fost indeplinite condiile ... (vezi toată discuția)
Vanzare libera teren extravilan michel1992 michel1992 Buna ziua, as dori sa va intreb legat de vanzarea unui teren extravilan, eu sunt arendasul unei suprafate de teren extravilan arabil, proprietatul terenului a ... (vezi toată discuția)
Legea de vanzare-cumparare a terenurilor agricole 17/2014 heavenz heavenz Intrebarea mea se refera la legea 17/2014 , detinem 20HA la asociatie si vroiam sa va intreb legat de aceasta noua lege, noi vom depune oferta la Primarie de ... (vezi toată discuția)