avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna ziua.Sunt angajat la firma Sodexo din data de 13.10.2015,pe perioada nedeterminata ca sofer,nimic rau pana aici.Ieri ma duc la munca si pe la jumatatea zilei sunt anuntat ca e ultima zi de lucru,am ramas stupefiat,am intrebat"de ce"pt ca nu am nici o abatere,nu am intarziat niciodata,nu am folosit masina in interes personal(am refuzat sa o iau acasa dupa terminarea programului),nu am adus nici un prejudiciu firmei.Au incercat sa ma convinga/forteze sa mi scriu singur demisia,am refuzat acest lucru.Mentionez ca pana ieri ju am primit contractul de muna,l am tot cerut dar imi spuneau ca inca nu o ajuns;culmea ieri mi l au oferit ca a ajuns,cum?in aceeasi zi cand voi ma anuntati,verbal ca nu mai aveti nevoie de mine?Le am cerut sa mi dea in scris motivul concedierii si dreptul la preaviz,au refuzat.am fost la ITM,azi si mi au spus ca-s niste nesimtiti si da merg in instanta daca am nervi
Ce-i de facut,in cazul meu mai exact,ca nu vreau sa ramana asa,mai ales ca in firma e plin de veri,cuscri,frati si alte neamuri
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 8 Ianuarie 2016
Ati primit vreo decizie de incetare a c.i.m.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz si fals politia romana Lipi Lipi Caz demn de literatura SF sau de filmul "Garcea si oltenii"... Sunt oprit de un echipaj al politiei la iesirea dintr-o comuna (nu dam nume ca nu e frumos) Sunt ... (vezi toată discuția)
Parcul din padure se inchide la 21:00 cetatean86 cetatean86 Bună ziua, Am o întrebare și aș aprecia mult dacă mi-ați putea oferi lămuriri. Astăzi, sâmbătă, 18.03.2023, am decis să ieș la plimbare cu ... (vezi toată discuția)
Obligare semnare demisie cu acordul partilor Adina_G Adina_G Buna, tocmai am fost anuntata ca incepand cu 15 august nu se mai doreste colaborarea dintre mine si firma angajatoare. Problema este ca mi s-a spus sa semnez ... (vezi toată discuția)