tudorvaleriu a scris:
1. Demisia se da unilateral de catre salariat si nu este nevoie de acordul angajatorului.
2. Dvs.vi s-a cerut sa faceti o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor.
3. Daca stiti ca sunteti nevinovata nu semnati nimic si lasati pe angajator sa va concedieze disciplinar. Este o procedura greoaie pentru el si nu cred ca o stie.
4. Daca va da decizie de concediere pe motiv disciplinar o puteti contesta la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
5. Cred ca vrea sa va sperie. Nu-i picati in plasa, lasati-l sa faca ce vrea el.
6. Tineti-ne la curent cu ce se intampla.
Multumesc frumos pentru raspuns. Mi s-a spus ca imi vor trimite avertismentele sa le semnez, cu alea ce sa fac?
Avertismentul l-am primit pentru ca nu am reusit sa indeplinesc la timp cerintele angajatorului avand in vedere ca o inlocuiam si pe colega mea din alt departament care era in concediu.
Imi este un pic frica, firma este destul de mare, cu birouri regionale deschise in toate orasele mari ale tarii, mi-e sa nu pierd vreun proces daca se ajunge la asta, si sa fie nevoita sa-i despagubesc intr-un fel. Daca as primi 5 salarii compensatorii, as semna incetarea CIM cu acordul partilor, dar nu stiu sub ce motiv sa cer acest lucru.
Va multumesc din suflet