avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna ziua. Va rog daca se poate sa m-a ajuta-ti. Am avut o societate in 2011-2012. Respectiva societate a avut oarece activitate. Am plecat din tara in 2013 si un anumit individ a cerut insolventa acesteia. Corespondenta a primit-o mama mea in varsta de 73 ani si nu m-a informat exact despre situatie. Sa aprobat intrarea in insolventa apoi in falimeht Se mai poate cere o revizuire a caului mai ales ca pot demonstra ca cererea de intrare in insolventa nu a fost justificata?
Cel mai recent răspuns: Kia-Juridic , utilizator 16:51, 8 Ianuarie 2016
Teoretic da, dacă puteți demonstra că există motive temeinic justificate pentru a fi repus în termenul de recurs față de Sentința de deschidere. Puteți încerca.
Potrivit legii, a expirat termenul in care puteati contesta cererea de deschidere a procedurii insolventei/falimentului. Puteti sa incercati sa formulati o cerere de repunere in termen insa sansele de a fi repus in termenul de contestare a cererii de insolventa sunt destul de mici. Este necesar sa dovediti ca procedura de citare nu a fost legal indeplinita, reprezentantul legal al societatii Dvs. neluand la cunostinta de cererea formulata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Contestatie la cererea de deschidere a procedurii de insolvente peste termen sorina.scurtu sorina.scurtu Puteti sa-mi spuneti, va rog daca in situatia formularii unei contestatii la cererea de deschidere a procedurii insolventei ulterior termenului de 10 zile ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere masa credala anjinsan anjinsan Buna Ziua, Se formuleaza o cerere de admitere a creantei la care sunt atasate toate documentele justificative, inclusiv un raspuns la un interogatoriu al ... (vezi toată discuția)