Buna ziua. Va rog daca se poate sa m-a ajuta-ti. Am avut o societate in 2011-2012. Respectiva societate a avut oarece activitate. Am plecat din tara in 2013 si un anumit individ a cerut insolventa acesteia. Corespondenta a primit-o mama mea in varsta de 73 ani si nu m-a informat exact despre situatie. Sa aprobat intrarea in insolventa apoi in falimeht Se mai poate cere o revizuire a caului mai ales ca pot demonstra ca cererea de intrare in insolventa nu a fost justificata?
Teoretic da, dacă puteți demonstra că există motive temeinic justificate pentru a fi repus în termenul de recurs față de Sentința de deschidere. Puteți încerca.
Potrivit legii, a expirat termenul in care puteati contesta cererea de deschidere a procedurii insolventei/falimentului. Puteti sa incercati sa formulati o cerere de repunere in termen insa sansele de a fi repus in termenul de contestare a cererii de insolventa sunt destul de mici. Este necesar sa dovediti ca procedura de citare nu a fost legal indeplinita, reprezentantul legal al societatii Dvs. neluand la cunostinta de cererea formulata.