Numele meu este Marius Iordache si va solicit ajutorul in urmatoarea situatie. Vecinul meu de bloc ma polueaza fonic de ani de zile prin repetitiile de pian ale copiilor sai care se petrec absolut in fiecare zi pentru cel putin 6-7 ore. Am solicitat interventia politiei locale care m-a informat ca nu poate interveni pana nu se stabileste nivelul zgomot care se produce.La o masuratoare cu o aplicatie de telefon mobil, nivelul zgomotului depasea valoarea de 50db, lucru care am inteles ca este peste nivelul legal admis. Prin urmare as fi recunoscator daca m-ati putea indruma catre posibilitatile pe care le am in acest sens si eventual orice cale de atac legala.
Va multumesc.
"Una dintre institutiile cu atributii in domeniul protejarii dreptului la un mediu sanatos in Romania, sub aspectul poluarii fonice, este Garda Nationala de Mediu".
Legea zgomotului
doctorATU
Buna ziua.
Locuiesc in vecinatatea unui club. In fiecare seara de weekend ne confruntam cu problema zgomotului excesiv. Am sesizat telefonic politia locala ... (vezi toată discuția)