avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... poluare fonica, nivel maxim de zgomot admis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

poluare fonica, nivel maxim de zgomot admis

Buna ziua

Numele meu este Marius Iordache si va solicit ajutorul in urmatoarea situatie. Vecinul meu de bloc ma polueaza fonic de ani de zile prin repetitiile de pian ale copiilor sai care se petrec absolut in fiecare zi pentru cel putin 6-7 ore. Am solicitat interventia politiei locale care m-a informat ca nu poate interveni pana nu se stabileste nivelul zgomot care se produce.La o masuratoare cu o aplicatie de telefon mobil, nivelul zgomotului depasea valoarea de 50db, lucru care am inteles ca este peste nivelul legal admis. Prin urmare as fi recunoscator daca m-ati putea indruma catre posibilitatile pe care le am in acest sens si eventual orice cale de atac legala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 9 Ianuarie 2016
"Una dintre institutiile cu atributii in domeniul protejarii dreptului la un mediu sanatos in Romania, sub aspectul poluarii fonice, este Garda Nationala de Mediu".

Detalii in acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel zgomot maxim admis tudorsad tudorsad Buna ziua, am si eu o nelamurire.... Recent am deschis o cafenea si uneori o inchiriem pentru diverse petreceri private. Din cate am citit in lege, ... (vezi toată discuția)
Probleme muzica vecin Adrian420 Adrian420 Buna ziua, iubita mea lucreaza de acasa întrucât fizic nu poate datorită situației actuale. Vecinul de jos se gaseste in timpul zile sa puna muzica tare ... (vezi toată discuția)
Legea zgomotului doctorATU doctorATU Buna ziua. Locuiesc in vecinatatea unui club. In fiecare seara de weekend ne confruntam cu problema zgomotului excesiv. Am sesizat telefonic politia locala ... (vezi toată discuția)