avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune-Martor mincinos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune-Martor mincinos

Am si eu o intrebare.Daca martorul afla dupa ce a depus marturia, de adevaratul mostenitor, mai exact dupa ce s-a facut certificatul de calitate de mostenitor, dar inainte de intocmirea certificatelor de mostenitor, deci tot in timpul dezbaterii succesorale si nu revine cu marturia corectata,ce este marturie mincinoasa sau numai inselaciune?Mentionez ca a mers chiar mai departe si a vandut un apartament care trebuia sa-mi revina mie ca mostenitoare,desi a aflat de existenta mea.Va rog mult sa-mi raspundeti si mie.Astept raspunsul dvs.Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
Parvulescu Daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gotti66 , utilizator 09:47, 7 Decembrie 2023
Încercați sa mergeți cu actele la un avocat bun dacă vreți sa aflați dacă se poate face ceva.
Încercați sa plătiți consultanta juridica dacă vreți ceva serios.

Din cele relatate pare ca nu se poate face nimic dar juridic pot exista variante.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am crezut ca puteti sa-mi raspundeti si mie.Era o simpla intrebare.Marturie mincinoasa sau inselaciune?
Nu exista infracțiune.
Scurt și indubitabil pe relatare.

Ca sa iasă ceva e drum lung de tot.

Dar...eu cred ca nu veți rezolva nimic.
Nici șansă nu cred ca va ajuta...
Procurorul care a facut rechizitoriul a incadrad faptuitorul la marturie mincinoasa
Dacă nu știa când a dat declarația procurorul nu avea cum sa îl încadreze la asa ceva decât dacă a făcut politehnica.
Nu cred.

La notar după audierea martorului se încheie și dezbaterea succesorala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Am vrut să ajut un coleg și m-am dus ca martor la dezbaterea unei succesiuni, dar nu am cunoscut decedatul. Îmi pot retrage declarația? Daniel DRG Daniel DRG Buna seara! Astazi am fost luat de un coleg ca sa ii fiu martor fratelui tatalui sau intr-o declaratie de succesiune cred. Mi-a fost spus ca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot martor alexe001 alexe001 Salut. Azi prietena mea s-a trezit la usa cu un domn politist care i-a inmanat o citatie de la DIICOT , precizez ca ea este minora , in care specifica , ca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare . vreau sa stiu cine este raspunzator ... bramen bramen Buna ziua am si eu o intrebare . Vreau sa stiu cine este raspunzator pentru privarea mea la dreptul de mostenitor, deoarece un frate al meu a facut ... (vezi toată discuția)