avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata de teren mai mica decat in titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata de teren mai mica decat in titlul de proprietate

Daca in urma masuratorilor efectuate pentru intocmirea cadastrului se constata ca exista teren mai putin decat in titlul de proprietate, se mai poate cere comisiei de improprietarire a primariei, diferenta de teren? Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: sonia54 , utilizator 07:10, 9 Ianuarie 2016
Precizez ca nici un vecin nu a intrat in terenul meu ci pur si simplu dupa masurarea terenului conform schitei primariei a iesit mai putin teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcela extravilan trecuta partial in intravilan sonia54 sonia54 Vecinul care a facut cadastrul a intrat in proprietate mea pe partea de intravilan, suprafata lui marindu-se de la 2200 in acte la 3100 in acte cadastrale. ... (vezi toată discuția)
Conditii inscriere teren in cartea funciara ADR_C ADR_C Buna seara.As avea nevoie de niste lamuriri daca se poate. In anul 2010 vecinul din spatele casei mele si-a facut o lucrare de cadastru. Dupa masuratoare ... (vezi toată discuția)
Cadastru - schita gresita TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am chemat un cadastru sa-mi faca schita cadastrala in prezenta tatalui meu dar nu a tinut cont de vecinii care sunt trecuti pe actele de proprietate ... (vezi toată discuția)