avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare la biroul de credite - credit cesionat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare la biroul de credite - credit cesionat

Buna ziua,
Bancile pot raporta la Biroul de credite si dupa ce au cesionat creanta unei firme de recuperare? Credit neachitat din iulie 2010, in iulie 2011 primesc somatie de la recuperatori... in 2015 verific la biroul de credite si apar cu ultima raportare din partea bancii in mai 2012. E posibil?

Alte discuții în legătură

Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare debit in crc didacticus_48 didacticus_48 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea situatie: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BCR, la care am avut ... (vezi toată discuția)