avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie casa

Pe un teren se afla casa parintilor construiuta cu autorizatie de constructie in 1985. La data respectiva terenul casei era de 250 m patrati ,loc obtinut in instanta in urma dezbaterii mostenirii intre fratii mamei in 1984. In cadastrul actual,casa si curtile au 1000mp sunt incluse pe un titlu de proprietate avind mostenitori toti fratii mamei Pot cere de la primarie autorizatie de demolaresi constructie sau doar demolare?

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire mamana mamana Am un act de vanzare -cumparare intre parintii mei cu clauza de intretinere. Actul este facut in anul:1984 pe casa si 250 metri patrati(asa se facea la acea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune paolopaolo paolopaolo As dori sa stiu daca in cazul meu pot beneficia de uzucapiune: Tatal meu a construit in baza unei adeverinte de constructie o casa in anul 1985. Terenul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune. virgilirimia virgilirimia As dori sa stiu daca se poate face iesirea din indiviziune pentru o casa, fara a avea titlu de proprietate pentru terenul pe care se afla aceasta. (vezi toată discuția)