avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Puteau sa-i ia permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Puteau sa-i ia permisul?

VIDEO: [ link extern ]

odata ce s-a dat jos din masina e pieton. Cum te poate obliga politia sa urci inapoi in masina? Poate pana acolo ti-a fost drumul si tu chiar nu vrei sa mergi mai departe? Din masina ta te dai jos cand vrei. Poate imi explica si mie cineva.

Nu inteleg? ce criteriu i-au luat acel permis? multumesc

Cel mai recent răspuns: intrb , utilizator 22:21, 10 Ianuarie 2016
E complicat...

Asa a vazut politistul dar se poate costesta in instanta...
Ati incerca? Ce sfat juridic ati da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe nedrept. ziua bună, am fost sancţionat ... kanai kanai Permis suspendat pe nedrept. Ziua bună, am fost sancţionat (spun eu) pe nedrept cu suspendarea permisului şi amendă. La menţinui, în PV, am trecut \"nu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile - neacordare prioritate pieton fox23 fox23 Buna ziua In cursul zilei de vineri 13.01.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea prioritatii pietonilor. Eu nu am vazut nici un ... (vezi toată discuția)