Buna seara. Am o mica nelamurire. Sunt divortat cu acte notariale. In acele acte mi se specifica ca trebuie sa platesc suma de 100 de ron lunar ca pensie alimentara,era asa mica suma ca mi-a ramas dupa divort o rata de 400 de lei. Intre timp din septembrie am depus suma de 150 ron + am platesc lunar abonamentul fetitei de tel mobila in valoare de 50 ron. Inaintea vacantei ne-am inteles verbal ca pe ianuarie nu imi cere pensie deoarece toata perioada vacantei fiica mea a fost la mine. Cum s-a terminat vacanta neaga tot. Dar daca din septembrie am depus cu 50 ron mai mult lunar,decat suma stabilita la notariat,eu pot considera ca am depus in avans suma de 100 ron? Si mai am o singura intrebare. Daca suma a fost stabilita de catre notar de comun acord la 100 ron,dar intre timp din septembrie pe care am salariul minim pe economie,ea poate cere retroactiv diferenta dintre suma stabilita intre noi la data divortului,sau doar din momentul in care o sa faca apel la un proces impotriva mea? Va multumesc foarte mult. Va doresc o seara frumoasa...
~ final discuție ~