avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numerotare gresita facturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numerotare gresita facturi

Folosesc un soft gratuit de generare facturi, care acorda automat serie si nr. factura, si la un moment dat, nu stiu de ce a sarit un numar, concret, dupa factura nr.26 in loc de nr.27 softul a numerotat factura cu nr. 28, nu am observat atunci, si in timp am mers mai departe cu facturi pana la nr. 40. Ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate Brasov , Contabil 14:11, 24 Ianuarie 2016
Emiteti o factura cu explicatia Anulata, cu nr. 27, sa aiba data intre cele doua emise cu nr 26 si 28

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - intrebare despre formular factura andradap andradap Buna ziua, avem o firma noua, editura, neplatitor de tva. Va rog spuneti-mi daca formularul/ carnet facturi -neplatitor de tva- se mai cumpara sau se fac ... (vezi toată discuția)
Facturi in format electronic tony123 tony123 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: suntem o firma de distributie marfa, avem facturi din acelea la km si am vrea sa ne facem munca mai usoara scotand ... (vezi toată discuția)
Facturi cu serii separate pt actifitati separate? WEO WEO Un SRL care desfasoare doua activitati diferite poate poate emite facturi separat, cu serii diferite (facturi emise cu soft de facturare)? Sau toate facturile ... (vezi toată discuția)