avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari de sanatate 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari de sanatate 2016

Am inteles ca orice persoana de la inceputul anului 2016 trebuie sa plateasca la asigurarile de sanatate cate 57 ron/luna. Intrebare: legea prin care o persoana trebuie sa plateasca din urma pe o perioada de 6 luni la CAS a fost abrogata sau este valabila in continuare? Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 11 Ianuarie 2016
cvisa a scris:

.... Intrebare: legea prin care o persoana trebuie sa plateasca din urma pe o perioada de 6 luni la CAS a fost abrogata sau este valabila in continuare? Multumesc mult.

Actul normativ la care va referiti nu a fost abrogat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare in sistemul de sanatate Vilcu Gina Vilcu Gina Referitor la asigurarea in sistemul de sanatate,as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul fetitei mele care in ian.2016 va implini 18 ani dar va fi ... (vezi toată discuția)
Cotizatia retroactiva la cas ContSters165814 ContSters165814 As vrea sa rog pe cineva cu experienta si care cunoaste legea care se refera la contributia la CAS, sa imi raspunda la o intrebare: pt o periada de ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare sociala? rusalim rusalim buna ziua,tuturor! am si eu cateva intrebari pentru cei care pot sa ma ajute.Am inchis contractul de munca,incepand cu 01.12.2005.In prezent nu realizez nici ... (vezi toată discuția)