avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitare locuinta cu sediu firma conf nou cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitare locuinta cu sediu firma conf nou cod fiscal

In apartamentul meu i-am permis fiicei mele si prietenului ei sa deschida (sediu social) o firma de proiectare care nu a activat niciodata, bilantul fiind zero.
Am intocmit un certificat de comodat pentru 24 mp. Am citit Codul Fiscal, dar este de neanteles pentru mine.
Va rog sa ma indrumati in pasii pe care trebuie sa-i fac pentru calculul impozitului marit pentru 24 mp din apartament si mai ales sa ma indrumati in pasii pe care trebuie sa-i fac sa nu platesc impozit marit atata timp cat firma exista doar cu numele. Fiica mea si prietenul ei, actionarii firmei sunt plecati in Franta.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:57, 10 Ianuarie 2016
Daca sunteti asociat in firma, puteti sa lucrati cu firma fara a avea contract de munca.
Detalii privind ultima valoare a taxelor care se platesc la registrul cometului, e bine sa mergeti la ei sa intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea apartamentelor locuinta si sediu firma Luminita Floria Luminita Floria Buna ziua, Conform Codului fiscal aplicabil din 01.01.2016, pentru apartamentul in care este sodiul social al unei firme, impozitul este mult majorat. In ... (vezi toată discuția)
Lamurire impozit pe locuinte rezidentiale/nerezidentiale Catalin39 Catalin39 Doresc sa ma asigur ca inteleg care este procedura cu privire la delimitare. Din cate am inteles de la un reprezentat al Directiei de Taxe si Impozite, in ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor in 2016 ioanamircea ioanamircea In anul 2010 am cumparat un apartament in bloc, pe care il folosesc atat cu destinatie rezidentiala, cat si ca sediu social al PFI-ului prin care prestez ... (vezi toată discuția)