avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Cazul de la Barlad cu medierea anulata
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Cazul de la Barlad cu medierea anulata

Aveti detalii aici.

[ link extern ]

Nu inteleg cum s-a anulat medierea?
Cum adica ca nu s-au prezentat decat dezavantajele unui proces?
Mie imi pare trasa de par situatia.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:41, 12 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Avocata probabil a fost angajata ca nu avea cum sa participe la mediere.
Fara delegatie nu putea participa la mediere.

Avocatul inculpatului si-a facut treaba in mod normal.

Se pare ca s-a anulat acordul de mediere dar chiar nu inteleg nici cum si nici cum s-ar fi putut atat de repede.
Doar nu l-a anulat parchetul.

E posibil si sa fie informatii eronate.

Mediatorul nu avea cum sa nu isi faca treaba si chiar daca nu si-ar fi facut-o, nu cred ca ar fi recunoscut.
Mie imi pare ca si mama minorei a semnat acordul de mediere.
Asa pare sa rezulte si a mai zis ca nu a vazut decat acasa ca avocata nu i-a dat restul 100 lei.

Am inteles ca a mai primit si 50 000 lei.

Alte discuții în legătură

Acuzat de viol... ashur ashur Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul ... (vezi toată discuția)
Acuzat de viol j4rry j4rry Buna ziua. Am un frate care ..inca nu stiu ce sa intamplat dar va spun in mare.... pe data de 28 decembrie am primit un telefon de la Tribunalul din Husi ... (vezi toată discuția)
Ințelegere cu partea civilă și vătămată Adelina Ioana Adelina Ioana As dori sa primesc un răspuns referitor la situația unui membru al familiei. In momentul de fata se afla in arest preventiv(s-a ajuns in acest punct deoarece ... (vezi toată discuția)