avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul anual
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul anual

sunt persoana fizica si am imobil in care locyuiesc 2,m-ai trebuie sa depun la financiar aceea declaratie?plus de asta acum cativa ani am cumparata o casa veche la tara ,pe un teren de 5000mp ,si acolo am construit o casa p+1 ,care nu este locuita pentru ca nu am continuat lucrarile...vila este terminata la rosu,este ridicata are acoperis si geamuri ,nu are curent ...nu are receptia partiala...am lasat-o asa pentru ca am mai avut bani sa continuam lucrarile de interiro...si pentru aceasta trebuie sa platesc impozit ?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe in control farmec_ farmec_ Buna ziua cu urmatoarea situatie: In anul 2003-2004 prin Autorizatie de Demolare - am demolat vechea cladire - si cu Autorizatie de Constructie - am ridicat ... (vezi toată discuția)