avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fără copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fără copii

buna seara,traiesc de citiva ani separat de sotie/nu avem copii minori
fostul apartament cit bunurile au ramas ei
plus altele!
cum se poate divorta in acest caz mai usor /in timp relativ scurt?
domiciliul este la sute de km distanta unul de altul
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: hoina , utilizator 16:49, 11 Ianuarie 2017
Eu nu am zis ca trebuie sa platiti, ci doamna ar putea sa ceara daca e bolnava ( cu acte) intr-atat incat nu poate munci, ii e afectat capacitatea de munca si nu obtine venituri.
E greu de inteles anumite aspecte.
Nu sunteti divortati, dar plateati o intretinere.
Obisnuinta a facut ca sa se revolte cand s-a trezit fara bani si sa faca si scandal.
Nu aveti de ce sa platiti in viitor, doar daca sufera de o boala cronica sau de altceva si nu mai poate muncii in viitor.
boala cronica cit timp am fost impreuna nu a existat...apoi daca luam si medicamente dupa ce zice baba din colt mai putem si imbolnavi organismul,iar a sta si a nu face mai nimc iara duce ceva boli,nu?
munca e grea cu responsabilitati etc mai bine ai ceva de muls mereu...si pentru el/ea nu faci nimic din ce ar trebui...
oricum eu mi am recuperat acum citiva ani buni hainele si am primit ceva nimicuri ...casa cu tot a ramas plus banii care erau in cont !de fapt banii au fost retrasi fara a stii-am aflat cind am ajuns la banca...
asta e !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot nu plateste pensia de întreținere de 6 luni, nu ... suciu_diana suciu_diana Fostul sot nu plateste pensia de întreținere de 6 luni, nu vede copilul, deoarece s-a imbolnavit cronic. Separat, refuza sa dea procura de iesire din tara. ... (vezi toată discuția)
eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. ... cna2002 cna2002 Buna ziua. Eu sufar de o boala psihica, de fapt de mai multe. Am tulburare schizo-afectiva, tulbulare bipolara, depresie cronica, anxietate puternica. si am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara chelemindra_emilia@yahoo.com chelemindra_emilia@yahoo.com Buna dimineata, sunt in divort ,abia in februarie am prima infatisare ,insa sunt o persoana cu servici si cu certificat de handicap accentuat. Sunt bolnava ,in ... (vezi toată discuția)