avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate srl

Buna ziua.as dori să suspend activitatea unui SRL pe o perioadă de 5 ani .ce trebuie făcut ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:14, 13 Ianuarie 2016
Se poate suspenda pe o perioada de maxim 3 ani.
www.avocatnet.ro/content/art...
Trebuie să faceți o hotărâre AGA sau o decizie a asociatului unic, după caz, prin care să hotărâți suspendarea activității pe o perioadă de maxim 3 ani.
Ulterior, trebuie să mergeți la Administrația Fiscală pentru a solicita regimul derogatoriu pentru societatea în cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl mihailamarian mihailamarian am un srl a carui activitate am suspendat-o 3 ani.Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pt a relua activitatea dupa iesirea din regim derogatoriu? se reia ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)