avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor social Germania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor social Germania

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.
Sunt in Germania de 4 luni, impreuna cu fiul meu cel mic de 8 ani. Avem amandoi anmeldung la adresa unda stam. Copilul merge la scoala din luna octombrie anul trecut. Luna viitoare il voi aduce in Germania si pe fiul meu cel mare de 12 ani. ii voi face anmeldung, si il voi inscrie aici la scoala. In luna martie voi face 6 luni de sedere aici in germania. intrebarea mea este ,,pot obtine casa aici in germania? dar ajutor social?

Alte discuții în legătură

Strain in tara straina rosianuluminita rosianuluminita Am drept de sedere din luna august eu sotu meu si fetita de 6 ani.Sotul lucreaza deocamdata cu contract de sezon pe 6 luni eu am avut contract de 6 luni si ... (vezi toată discuția)
Am plecat fără copil din germania pentru că tatăl lui a promis că, după o lună, mi-l va aduce în țară. acum nu mai vrea, ce soluții legale am să rezolv problema? Met1 Met1 Buna seara.Ma confrunt cu o problema la care nu visam ca o sa ajung.Dupa o casatorie de de 26 de ani cu un cetatean yugoslav am ajuns in pragul ... (vezi toată discuția)
Cetatenia bebelusilor nascuti in germania din parinti romani Ecobici Ecobici Suntem de 3 Ani si 8 luni in Germania iar de 2 Ani si. 2 luni avem drept de muncä pe durata nedeterminata. Pe 1 Apr a venit pe lume fetita noastra iar peste 2 ... (vezi toată discuția)