avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA

Buna, am PFA din 2014 si vreau sa mut sediul intr-un apartament, care nu este al meu. Vreau sa fie doar o camera pentru noul sediu, nu tot apartamentul, si nu voi avea activitate la sediul respectiv, nu voi lucra cu clientii acolo.

Ce acte am nevoie pentru asta? Acordul vecinilor, declaratie ca nu am activitate acolo?

Alte discuții în legătură

Sediu social srl-d Cineva94 Cineva94 Buna ziua. Detin un SRL-D din noiembrie 2016 am avut contract de comodat pe o perioada de un an care a expirat si nu l am mai reinoit pana acum. Vreau sa l ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pt. pfa SpF2016 SpF2016 Vreau sa infiintez PFA in apartamentul proprietate personala. Am inteles ca e nevoie de acordul vecinilor cu care am pereti comuni + al asociatiei. Dar pe ... (vezi toată discuția)