avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrerupere prescriptie debit sau nu?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrerupere prescriptie debit sau nu?

Buna ziua , speta in cauza este una simpla

Clientul meu a prestat servicii pentru firma X . in baza carora s-a emis o factura in data de 05.2012 , in 08.10.2012 s-a emis o notifcare de plata pentru aceasa factura . firma X a achitat partial factura in data de 31.10.2012 si au mai ramas 800 de lei de plata . Intre timp directorii si prioritatiile firmei clientului s-au schimbat si a ramas uitata. In data de 30 10 2015 a fost emisa fata de debitoare un extras de cont pentru confirmarea debitului ramas de 800 de lei , firma X debitoare netrimitand nici un fel de raspuns .

Intrebarea mare , se mai poate face in acest caz ? Mai am vreo actiune asupra firmei x in baza facturii si a acelei confirmari de debit ? Faptul ca nu a raspuns la confimare reprezinta oarecum o confirmare tacita a debitului de 800 de ron ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Valabilitate semnatura din confirmarea de primire - posta. ninetaradu ninetaradu Buna seara. O societate nou infiintata, a preluat serviciul de producere si distribuire energie termica pentru un orasul. A furnizat energie termica continuu ... (vezi toată discuția)
Sfat speta caprice caprice Buna ziua, am nevoie urgent de un sfat: O societate X ne-a facut noua societatea Y o notificare ultimativa de plata in baza unui contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare ContSters94259 ContSters94259 Daca cineva refuza sa confirme prin stampila si semnatura un extras de cont,ce masuri se pot lua?? (vezi toată discuția)