avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... valabilitate semnatura din confirmarea de primire - ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

valabilitate semnatura din confirmarea de primire - posta.

Buna seara. O societate nou infiintata, a preluat serviciul de producere si distribuire energie termica pentru un orasul. A furnizat energie termica continuu pentru toate persoanele care erau racordate la vechea firma. Timp de cateva luni, firma noua nu a putut sa incheie contracte cu toti clientii...si vin cu o intrebare: Daca trimit prin posta contractul cu confirmare de primire...si primesc confirmarea clientului de primire a documentului....aceea semnatura de pe confirmarea de primire poate fi echivalenta cu semnatura de pe contract? persoanele cu care nu am putut incheia contract sunt cei care inregistreaza facturi neachitate si nu avem posibilitatea nici sa ii debransam individual ... Cum ii pot actiona in judecta....sau sa iau alte masuri....Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ninetaradu , utilizator 21:29, 23 Februarie 2017
contractul trebuie semnat în original
Semnatura de pe confirmarea primirii atesta doar primirea acelei corespondente si nu poate suplini semnatura de pe contract.
Aveti insa posibilitatea sa ii notifcati sa se prezinte la sediul societatii pentru semnarea contractului printr-o recomandata cu confirmare de primire, insa sansele de a fi primite nu sunt suta la suta.
In cazul in care nu incheie contract cu DVS...se poate considera consum fraudulos. Factura emisa pentru energie termica este cu titlu executoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum energie termica pentru apartament cu centrala proprie zdanut zdanut Am centrala termica proprie de apartament. Prin apartament trec tevi caldura ( 2 x 2.5ml ) Una prin baie alta prin bucatarie. Ce reglementari ma abliga sa ... (vezi toată discuția)
Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe ... catalinamariad catalinamariad Mai este posibila instalarea de centrală termică proprie pe apartament in blocurile vechi? In majoritatea anunțurilor de vânzare apartamente se ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare energie termica ionll ionll Buna ziua ! . Societatea de distributie agent termic pretinde ,in instanta, unei societati comerciale ce detine un spatiu intr-un condominiu plata ... (vezi toată discuția)