avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Solist vocal - taxe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Solist vocal - taxe

Buna ziua, am o intrebare. Un solist vocal, care doreste sa desfasoare activitate, nefiind angajat al unui local, ci sa cante la evenimente, cum poate face acest lucru, legal si care ar fi cea mai avantajoasa solutie? Mentionez ca evenimentele sunt foarte rare, 4-5 ori pe an. Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa/ii AnitaErika AnitaErika Buna ziua! As vrea sa prestez servicii muzicale la nunti mai exact ca solist vocal, si acet lucru vreu sa o fac legal. Sunt in dilema, nu stiu ce sa aleg ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. anul trecut am incheiat un contract cu un dj pentru ... ccmadalina ccmadalina Buna ziua. Anul trecut am incheiat un contract cu un DJ pentru un eveniment, cu achitarea unui avans in valoare de 800 de lei. La momentul incheierii ... (vezi toată discuția)
Angajare minor solist vocal Nick66 Nick66 Buna ziua, Un copil minor vrea sa se angajeze ca solist vocal, dar conform COR are nevoie de studii superioare. Ce solutii recomandati? Va multumesc (vezi toată discuția)