avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Anul trecut am incheiat un contract cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Anul trecut am incheiat un contract cu un DJ pentru ...

Buna ziua.

Anul trecut am incheiat un contract cu un DJ pentru un eveniment, cu achitarea unui avans in valoare de 800 de lei.
La momentul incheierii contractului am anuntat ca noi vom cauta o solista separat. L-am anuntat ieri ca am gasit solista si va canta pe negative iar el a solicitat inca 1000 de lei in plus pentru lucrul acesta.
Doresc sa renunt la serviciile lui si la avansul achitat daca este nevoie deoarece nu mi-a placut modul in care a abordat situatia.
M-am uitat peste contract si scrie ceva de genul ca incetarea se anunta cu 30 de zile inainte de eveniment, el a zis de suma aceea in plus deabia ieri iar evenimentul este pe 7 octombrie.
Care sunt consecintele daca renunt la serviciile acestuia si cum se face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Ana Seinea , Avocat 14:58, 19 Septembrie 2023
Buna ziua, incetarea se poate face prin transmiterea unei notificari scrise in acest sens catre prestator. Daca incetati contractul fara respectarea termenului de preaviz, acesta retine avansul achitat. Atentie sa nu fi reglementat in contract daune interese pentru incetarea contractului intr-un termen mai scurt decat cel de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu formatia de la nunta laurentziu_28 laurentziu_28 Buna ziua, Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare termeni contract Ax29 Ax29 Buna ziua! Va solicit ajutorul pentru urmatoarea situatie. Furnizorul de servicii muzicale cu care am incheiat un contract pt o nunta ce va avea loc ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala firma cablu, denuntare unilaterala cu un preaviz de 30 de zile r0nni3 r0nni3 Buna, am o curiozitate si sper ca ma poate ajuta cineva. Este vorba de serviciile UPC, anexa 1 - conditii generale contractuale, art 2: \"Oricare parte poate ... (vezi toată discuția)