avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Nerespectare termeni contract
Discuție deschisă în

Nerespectare termeni contract

Buna ziua!

Va solicit ajutorul pentru urmatoarea situatie.

Furnizorul de servicii muzicale cu care am incheiat un contract pt o nunta ce va avea loc anul acesta nu mai poate indeplini conditiile contractului: solistii, respectiv 2 din cei 5 membri au parasit trupa. Menționez ca in contract sunt stipulate numele tuturor (inclusiv solistii care au plecat), insa acestia 2 nu vor mai lua parte la eveniment, urmand a fi inlocuiti de alte persoane.

In aceste conditii, ar fi posibila rezilierea contractului si returnarea avansului pe care l-am achitat (800 euro)? Nu ne dorim inlocuirea solistilor, noi am vrea sa renuntam daca termenii stipulati nu se pot respecta in totalitate, dar nu stim daca legal este posibila aceasta reziliere si daca ne putem primi inapoi avansul.

Alte discuții în legătură

Conflict cu formatia de la nunta laurentziu_28 laurentziu_28 Buna ziua, Anul trecut in luna octombrie m-am intalnit cu reprezentantul unei formatii de muzica populara,am discutat cu acesta si am ajuns la intelegerea de ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, ... gabrielapana gabrielapana Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, am încheiat un contract cu o formație (Tomis Quartet - Constanța), pentru prestarea ... (vezi toată discuția)