avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radierea din evidentele fiscale a unui autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radierea din evidentele fiscale a unui autoturism

Am si eu nevoie de un sfat! Actuala mea sotie avea in proprietate un autoturism Dacia 1300 din 1977 pe care l-a vandut unei persoane x care la randul ei l-a vandut mai departe altei persoane y .Intre sotia mea si prima persoana s-a incheiat un proces verbal scris de mana.Actul in sine nu a mai fost finalizat si la Fisc.Tranzactia a avut loc prin 1996 si de atunci s-a platit impozitul pe autoturism de catre persoana y care a intrat in posesia vehicolului, pana acum 3 ani.De atunci platim noi impozitul anual.Am incercat sa dam de noul proprietar al masinii dar acesta nu e de gasit.Si nici autoturismul sau actele de inmatriculare.Am primit de la Politie o scrisoare prin care se suspenda din oficiu inmatricularea autoturismului.
Acum,va rog sa-mi dati un sfat cum pot iesi din aceasta incurcatura.
Va multumesc!
:help:
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:39, 29 Iulie 2009
daca stiti nr. de inmatriculare, incercati sa gasiti ultima data la care a avut RCA.Afland asiguratorul,ati putea sa aflati de la acesta, care/cine este ultimul proprietar cu datele de identificare.
Incercati mai intai sa mergeti cu scris. de la politie la fisc pt. scoatere de la impozitare.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut muc_cel_mic muc_cel_mic am vandut un autoturism dacia 1300 in urma cu cativa ani. fiind in criza de timp, am facut o procura notariala cumparatorului, prin care il imputerniceam sa ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara documente Aurel Bacioiu Aurel Bacioiu In anul 1990 am vandut o Dacia 1300. Nu am fost la Adm Fin cu acea fisa fiscala ptr a o scoate din evidente iar la momentul la care am realizat asta nu am mai ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism AdryanCalin AdryanCalin In anul 2006 am vandut o dacia 1300,avand calitatea de proprietar,unei persoane pe care nu am mai gasit-o ulterior.I-am dat certificatul de inmatriculare am ... (vezi toată discuția)