avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata cass

Sant reprezentantul unei Intreprinderi Familiale,iar din luna Noiembrie 2015 am indeplinit conditiile de pensie pentru limita de varsta.In aceasta situatie vreau sa fiu informat daca C.A.S.S.se retine si din pensie si din venitul net realizat la I.F.ca sa stiu daca mai raman in I.F sau ma retrag.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:17, 11 Ianuarie 2016
Contributia de sanatate se retine din ambele venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit constructii Apostoaemihai Apostoaemihai Sant reprezentantul unei intreprinderi familiale cu sediul social in locuinta de domiciliu,iar punctul de lucru intr-un spatiu inchiriat.In sediul social nu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata contributie pensie pe if dan_pasla dan_pasla Buna ziua! In lege se mentioneaza\"IV. persoanele care realizează, în mod exclusiv, un venit brut pe an calendaristic echivalent cu cel puţin de 4 ori ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)