avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Sotul meu a decedat in luna oct 2015, m-ar interesa unde trebuie facuta succesiunea pt pensia privata. Noi locuiam/locuim(eu si cei 2 copii minori) cu chirie in Bucuresti, dar domiciliul stabil il avem in provincie. Contractul de inchiriere este pe numele sotului, as putea face succesiunea in Bucuresti? Care ar fi pasii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:43, 11 Ianuarie 2016
Buna ziua,
succesiunea se deschide la un notar care aria de acoperire al ultimului domiciliu al defunctului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune miki55 miki55 vă rog să-mi răspuneți și mie la 2 întrebări deocamdată: 1. unde se deschide succesiunea după decesul unui părinte?la locul de domociliu sau unde a ... (vezi toată discuția)
Succesiune DESTINY1 DESTINY1 Buna ziua, problema este urmatoarea : Mama mea ( decedata ) detine intr.un oras de provincie, un loc in cimitirul de acolo. Pentru acesta nu am facut ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune danimik danimik Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura de urmat in situatia in care doresc sa obtin un certificat care sa ateste calitatea de mostenitor pentru fetita ... (vezi toată discuția)