avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Srl-d fara niciun angajat
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Srl-d fara niciun angajat

Buna seara,
Este obligatoriu ca Srl-D sa aiba angajati? Sau pentru obtine fondul neramburasbil trebuie sa aiba angajati? Daca da, cel putin cati?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:46, 18 Ianuarie 2016
Cititi proiectele procedurilor programelor si grila de evaluare:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri guvernamentale pentru afaceri dumitru suiu dumitru suiu Am 60 ani ,sunt incadrat in gradul trei de incapacitate de munca ,iar in urma operatii de tiroida am obtinut gradul de handicap 2 , fiind diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri srl - d tehnicianvet tehnicianvet Doresc sa stiu daca mai sunt fonduri pentru infintarea unui SRL-D din cate stiu se dau 10.000 euro bani poti sa-i folosesti si pentru infintarea unui centru ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)