avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri guvernamentale pentru afaceri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri guvernamentale pentru afaceri

Am 60 ani ,sunt incadrat in gradul trei de incapacitate de munca ,iar in urma operatii de tiroida am obtinut gradul de handicap 2 , fiind diagnosticat cu carcinoma tiroidian operat ...;Rugamintea mea este sa-mi spuna cineva daca pot accesa fonduri de orice fel ( guvernamentale,europene ...) pentru a infiinta o societate ( nu am avut niciodata nici eu nici vreun membru al familiei mele ) care sa aiba ca scop tratamente empirice ,fara atestat medical (aparate de masaj ,biciclete ergonomice,saltele,bai plante...) .M-ar interesa daca pot,in ce conditii ,cui ma adresez ... si daca eventual eu nu pot ,o pot face in numele baiatului meu ( 25 ani professor ) si eu sa o administrez legal ? Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:19, 19 Ianuarie 2016
Puteti face proiectul sub forma de centru relaxare si spa. In mediul rural este eligibil, insa trebuie sa aveti terenul deja. Nu stiu despre mediu urban.
Primul pas este ca sa infiintati o firma cu asociat unic sau cu 2 asociati. Propun infiintarea SRL-D pentru ca este scutit de taxe la ONRC:
[ link extern ]
Al doilea pas este sa va documentati despre programele nationale care acorda fonduri guvernamentale
[ link extern ] /
Cititi si grilele de evaluare ale proiectelor ca sa vedeti cerintele si ca sa puteti aprecia punctajul maxim pe care il puteti atinge.
Cofinantare este de 10% la valoarea fara TVA a proiectului, deci trebuie luat in calcul si TVA care se aplica la total valoare proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Finantare de la primarie pentru ong? gigelas gigelas Buna seara, 1 As vrea sa aflu,daca este posibil obtinerea de fonduri de la o Primarie locala,in mediul rural,pentru a construi un centru de agrement pe un ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)