avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Repartizare si impozitare dividende 2016
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Repartizare si impozitare dividende 2016

Ce suma trebuie platita impozit pentru a repartiza 80000 lei dividende. Este posibil sa se repartizeze dividendele in luna ianuarie 2016 si sa se plateasca toata suma datorata pentru impozitarea dividendelor pana in 25 februarie 2016?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:10, 11 Ianuarie 2016
Daca se repartizeaza si se platesc dividendele in luna 01/2016, declaratia 100 aferenta se depune pana pe 25/02/2016 care e si termen de plata a impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente suspendare firma vasilelacramioara vasilelacramioara Buna ziua, va rog frumos poate cineva sa-mi spuna daca am avut de ridicat dividebnte in firma in valoare de 23890 lei si nu le-am ridicat pot sa suspend ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate firma srl martady martady Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la întrebarea: Daca am repartizat in luna Ianuarie 2016 dividende din soldul contului 1171, cand va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Dividende 2011 epsgaba epsgaba Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)