avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna seara ,as dori sa va adresez o intrebare.Daca o persoana a fost casatorita la starea civila de patru ori ,ar putea sa revina la numele de fata?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:10, 12 Ianuarie 2016
Se poate.
De regula în caz de divort asa se intampla.
daca a fost casatorita de 4 ori, inseamna ca a si divortat de cel putin 3 ori, iar acum daca divorteaza, va reveni la numele purtat anterior acestei casatorii ( daca nu pastreaza numele din casatorie), care daca nu e cel de fata, trebuie schimbat apoi pe cale administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o inrebare legata de revenirea la numele purtat ... delia.negoita delia.negoita Buna ziua, am o inrebare legata de revenirea la numele purtat inainte de casatorie. In 1998, m-am casatorit si mi-am schimbat numele de familie, ... (vezi toată discuția)
Divort - al doilea - revenire la numele purtat "de fata" Andrei Koszti Andrei Koszti A se casatoreste purtand numele Popescu. Dupa casatorie i-a numele sotului si anume de Ionscu. Divorteaza de acesta si isi pastreaza, cu acordul sotului, ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele de fata florena01 florena01 buna ziua. as dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. multumesc.: am divortat in 2009 si am pastrat numele sotului la presiunea acestuia de a se ... (vezi toată discuția)