avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sporuri ar trebui sa primeasca un angajat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sporuri ar trebui sa primeasca un angajat la salubrizare stradala ???

Buna ziua , problema mea este ca lucrez la salubrizare ( maturator ); as vrea sa stiu si eu ce sporuri trebuie sa primeasca un angajat la salubrizare stradala. ( adica maturator pe strada ). In momentul de fata, primesc doar sporul de vechime.
MA POATE INFORMA CINEVA ? VA ROG MULT , SI VA MULTUMESC. :::((:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 10:24, 12 Ianuarie 2016
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
privat
In acest sesn, sporurile sunt cele mentionate in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern.

Legea nu dispune nimic pentru sectorul privat in aceasta privinta.
Contractul colectiv de munca (CCM) aplicabil este:
- fie cel de la nivel de unitate
- fie cel de la nivel de gospodarie comunala, daca societatea Dvs. este cuprinsa in anexa la respectivul contract, ca societate careia i se aplica respectivul CCM
- fie ambele (discutia e mai complicata; recomand consultarea unui jurist/avocat care poate sa va indrume. In practica pot sa apara multe situatii de suprapuneri de texte, mai ales la CCM).

Nu aveti sindicat, nu va poate ajuta?
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
horatiusasu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dpo Nihil since deo Nihil since deo Buna ziua! Daca un operator de date cu caracter personal il desemneaza pe consilierul juridic ca responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, acesta ... (vezi toată discuția)
Sporul de radiatii panzarumitica panzarumitica sporul de radiatii se acorda, potrivit legislatiei, bugetarilor care lucreaza in locuri de munca cu acest pericol. Intrebarile mele sincere sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime ancady2003 ancady2003 Buna ziua, Am 51 de ani, angajatorul mi-a platit salariul cu vechimea inclusa, (la salariul net negociat se adauga sporul de vechime),acum imi diminueaza ... (vezi toată discuția)