avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DPO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DPO

Buna ziua! Daca un operator de date cu caracter personal il desemneaza pe consilierul juridic ca responsabil cu protectia datelor cu caracter personal, acesta din urma beneficiaza de sporul pentru cumul de functii?...si daca da, cum se face practic: se face un alt cim cu 2 ore, de exemplu, si, pe langa salariul aferent acestui contract se acorda sporul sau cum altfel? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 12 Mai 2018
Pentru sporuri:

Daca vorbim despre sectorul bugetar , pana acum nu exista act normativ in care sa se mentioneze asa ceva.

Daca vorbim despre sectorul privat, sporul poate fi acordat in baza c.i.m.,a c.c.m. aplicabil sau a reg.intern.
Suntem companie privata si avem ccm in care este prevazut acest spor...intrebarea era daca DPO are dreptul la acest spor si cum, practic, poate beneficia de el
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Nihil since deo, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă este prevazut, aturci are dreptul

Pentru cumulul de functii - funcția DPO- se va încheia un alt c.i.m. unde se va menționa și acest spor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Sgaverdia Sgaverdia Buna ziua Lucrez intr-o societate privata in calitate de ing. electro. Managerul punctului de lucru a semnat un contract de munca in strainatate ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri ar trebui sa primeasca un angajat la salubrizare stradala ??? kryss35 kryss35 Buna ziua , problema mea este ca lucrez la salubrizare ( maturator ); as vrea sa stiu si eu ce sporuri trebuie sa primeasca un angajat la salubrizare stradala. ... (vezi toată discuția)
Spor pentru responsabil cu protectia datelor SpinuA SpinuA Va rog, daca stie cineva.. pentru responsabilul cu protectia datelor, se acorda vreun spor? Unde gasesc scris acest lucru? Multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)