avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buget insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buget insolventa

Subiect: URGENT URGENT BUGET INSOLVENTA

Buna ziua. va rog sa imi spuneti cine aproba bugetul de venituri si cheltuieli la o societate in insolventa (in perioada de observatie inca) in martie se va aproba planul de reorganizare. Suntem societate in subordinea consiliului local. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laur Radulescu , Consilier juridic 09:53, 19 Ianuarie 2016
Daca nu s-a ridicat dreptul de administrare, administratorul special, sub supravegherea administratorului judiciar. Daca s-a ridicat deja, numai adm judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent urgent buget insolventa ancabanciu ancabanciu Buna ziua. va rog sa imi spuneti cine aproba bugetul de venituri si cheltuieli la o societate in insolventa (in perioada de observatie inca) in martie se va ... (vezi toată discuția)
Atributii administrator judiciar angela23 angela23 Buna ziua, Azi am fost la administratorul judiciar al firmei si ne-o atras atentia ca trebuie sa intocmim declaratiile la finante pentru firma aflata in ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2006 ContSters4579 ContSters4579 ...Art. 18. - (1) După deschiderea procedurii, adunarea generală a acţionarilor/asociaţilor debitorului, persoană juridică, va desemna, pe cheltuiala ... (vezi toată discuția)