avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit pe 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit pe 2016

buna ziua
am si eu o intrebare:locuiesc in sect 5 si primeam prin posta cat am de platit impozitul la casa-curte-si masina,anul acesta e la fel sau trebuie sa merg la administratie sa iau cat am de plata?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasilica67 , utilizator 13:33, 12 Ianuarie 2016
Dupa parerea mea ar trebui sa primiti instiintarea acasa. Presupun ca trimiterea acestor instiintari avea la baza o hotarare a Consiliului Local, sau a Directiei de taxe locale, care nu ar fi normal sa nu fie luata in considerare prin schimbarea primarului.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren retroactiv abserban abserban Buna ziua, Primaria sectorului 3 a uitat sa ma impoziteze pe un teren ce il am in folosinta. Am primit o hirtie acasa cu impozitul datorat pe ultimii 5 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am fost contactat de politistul de la sectia ... vizu.jr vizu.jr Buna ziua, Astazi am fost contactat de politistul de la sectia de politie din localitatea de domiciliu, care m-a sunat sa ma informeze ca trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)
Atributii functionar public Cati-Cati Cati-Cati Buna seara, Sunt functionar public la o primarie de comuna, compartimentul taxe si impozite. Suntem doi casieri, la aproximativ 5500 de roluri ... (vezi toată discuția)