avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata taxe ANAF pentru erorile grefierilor?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plata taxe ANAF pentru erorile grefierilor?

spetza 1) in 2011 am primit de la anaf ca as avea o suma de plata (100ron) pentru o instanta la curtea de apel ploiesti. am cautat pe net dosarul si intradevar la curtea ploiesti a avut instantza cineva cu numele asemanator cu al meu (diferentza fiind cosmin in loc de catalin).. in avizul de plata de la curtea de apel vine numele aceluia dar cu datele mele.. (cnp, adresa, parinti).. stiu ca daca as deschide instanta m-ar manca de bani birocratia.. ce e de facut in cazul asta?

spetza 2) in 2014 la schimbarea codului am inaintat cerere de contestatie pentru modificarea pedepsei.. din motive lesne de inteles sedinta nu s-a mai tinut intrucat dosarul fusese trimis la comisia pentru evidentza dosare in vederea analizei si modificarii sentintei.. dar totusi se pare ca ei au dat o decizie la acea contestatie facuta de mine ( atentie! sedinta nu s-a tinut!) si mai mult decat atat.. parchetul a facut recurs anuland acea sentintza! =D> ce e de facut? pentru ca da.. si aici mi-au venit cheltuieli de judecata(200ron), judecata care, repet, nu s-a desfasurat!..

Alte discuții în legătură

Pot vedea o sentinta pronuntata in sedinta publica? catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Intrebarea mea este daca eu, ca simplu cetatean, pot vedea continutul unei sentinte , pronuntata in sedinta publica, FARA SA FIU PARTE IN ... (vezi toată discuția)
Se aplica atr 712 alin (3) in cazul meu? Chestiuta Chestiuta Buna seara, Am depus o contestatie la executare care mi-a fost respinsa pe motiv ca in acest caz nu se aplica art 712 alin 3. Pe scurt creditoarea a depus ... (vezi toată discuția)
Litigiu de muncã: pot sã declar recurs împotriva hotãrârii pronunțate de instanța de apel? luminitatoma luminitatoma Am pierdut un proces in calitate de reclamanta pentru drepturi salariale de doua ori. La prima instanta mi s-a respins actiunea ca nefondata, ( a fost o ... (vezi toată discuția)