avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitor deportat baragan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitor deportat baragan

Buna ziua,tatal meu in virsta de 70 ani a fost deportat in baragan impreuna cu fratii si parintii,beneficiaza de acea pensie speciala.Intrebarea este daca eu (40 ani ) si sora mea 47 ani avem dreptul sa primim vre o indemnizatie ( tata a auzit ceva cind si a platit cotizatia) dar nu gasesc nimic in acest sens sau poate este dar nu inteleg terminologia.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie din baragan leona777 leona777 Buna ziua, doresc o informatie. Am un unchi de 70 ani care in copilarie a fost deportat in Baragan cu sora si mama lui. In 1989 el a plecat definitiv din ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ginavirginica ginavirginica Buna ziua,am si eu o mare problema cu pensia de urmas de care ar trebui sa beneficieze sora mea in urma decesului tatalui nostru.Sora mea,care acum are 45 de ... (vezi toată discuția)
Mostenire, donatie sau vanzare-cumparare ioti ioti Buna ziua, am o problema destul de complicata la care am nevoie de ajutor: prima data sa va fac o mica schema a familiei ca sa va puteti da seama despre ce e ... (vezi toată discuția)