avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante

Buna ziua,

Va rog sa-mi souneti ce se poate intampla daca nu platesc o datorie la orange preluata de firma de recuperari EOS? Mentionez ca am interrupt contractual in 2009 iar EOS-ul a preluat creeantele in 2010.
Cel mai recent răspuns: Evan1234 , utilizator 15:30, 12 Ianuarie 2016
Probabil ca,recupreratorul de creante EOS va incepe executarea silita.Daca va incepe executarea silita , formulati contestatie la executarea silita in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii silite invocand prescriptia dreptului de solicita executarea silita, 3 ani de la ultima plata daca, nu s-au facut acte de intreruprere a prescriptiei.
ei mi-ai trimis ceva acte dar nu am semnat nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru un contract telefonie mobila andreea4fabian andreea4fabian Buna ziua.Am si eu o problema legata de un contract pe care l-am avut la Orange.Aflata in imposibilitatea de a mai platii acest abonament am vrut sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa 7 ani este posibil asa ceva? animalx2 animalx2 Buna Ziua, In anul 2007 am facut un credit,si din aceeasi cunoscuta cauza \\"problema banilor\\" si faptul ca am ramas fara un loc de munca,nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)