avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament

Buna ziua,
am inchiriat un apartament (aflat in proprietatea unei persoane fizice) unei firme unde locuiesc 2 angajati. Apartamentul nu este inchiriat in scopuri comerciale si nu se desfasoara niciun fel de activitate.
Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratie la primarie si daca va trebui sa achit impozit in plus.
Multumesc
Corina
Cel mai recent răspuns: CorinaRS , utilizator 10:55, 13 Ianuarie 2016
Exista incheiat contract de inchiriere care sa fie inregistrat la autoritatea fiscala ?
Daca spatiul este folosit cu destinatia de locuinta,atunci urmeaza ca proprietarul sa achite impozitul aferent,fara incheierea de declariatie speciala
Da,contractul este inregistrat la administratia financiara.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament catre o firma CorinaRS CorinaRS Buna ziua, am inchiriat un apartament unei firme, unde locuiesc 2 angajati. Apartamentul nu este inchiriat in scopuri comerciale si nu se desfasoara niciun ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial gaboanta2 gaboanta2 Buna ziua, Va rog mult sa ma luminati si pe mine cum trebuie sa procedez. Mi-am infiintat o firma. Pentru punctul de lucru vreau sa inchiriez un spatiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru anca78scr anca78scr buna ziua, imi spuneti va rog ce acte sunt sunt necesare pentru deschiderea unui punct de lucru? Specific ca contractul de inchiriere este incheiat intre ... (vezi toată discuția)