avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inchiriere apartament catre o firma
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inchiriere apartament catre o firma

Buna ziua,
am inchiriat un apartament unei firme, unde locuiesc 2 angajati. Apartamentul nu este inchiriat in scopuri comerciale si nu se desfasoara niciun fel de activitate.
Va rog sa imi spuneti daca trebuie sa depun declaratie la primarie si daca va trebui sa achit impozit in plus.
Multumesc
Corina

Alte discuții în legătură

Impozit apartament CorinaRS CorinaRS Buna ziua, am inchiriat un apartament (aflat in proprietatea unei persoane fizice) unei firme unde locuiesc 2 angajati. Apartamentul nu este inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Apartament inchiriat către o persoana juridica AndreeaSom AndreeaSom Buna ziua! Sunt o persoana fizica si am in proprietate un apartament pe care doresc sa-l inchiriez unei persoana juridice (avocati) care doresc sa-si ... (vezi toată discuția)
Problema taxe si impozite locale pt locuinta mixta Piticu_Slv Piticu_Slv Buna ziua!Va rog frumos dati-mi si mie o idee despre ce as putea sa fac.Detin o firma,un I.I. pe numele meu din 2011.L-am deschis insa nu am lucrat deloc pe el ... (vezi toată discuția)