Buna ziua!
Sunt o persoana fizica si am in proprietate un apartament pe care doresc sa-l inchiriez unei persoana juridice (avocati) care doresc sa-si desfasoare activitatea in acel apartament si sa-si deconteze cheltuielile de chirie. Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a putea inchiria catre o persoana juridica? Este necesar sa platim impozitul pe venitul din chirie (10 sau 16%?) si in plus sa platim un impozit diferit pentru apartament avand in vedere ca e folosit in scopuri comerciale? Va multumesc!
Impozit apartament
CorinaRS
Buna ziua,
am inchiriat un apartament (aflat in proprietatea unei persoane fizice) unei firme unde locuiesc 2 angajati. Apartamentul nu este inchiriat in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.