avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dupa lichidare firma fara activitate mar raspund pt ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dupa lichidare firma fara activitate mar raspund pt datorii la furnizori?

Dupa lichidare asociatul unic sau firma/srl fara activitate si fara datorii la stat mai poate fi trasa la raspundere pentru datorii la furnizori ?Mai pot fi executate bunuri personale?
Va multumesc in avans
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2016
viliezwarez, utilizator
Cel mai recent răspuns: naty18 , utilizator 18:51, 12 Ianuarie 2016
Dupa cum expuneti dvs.situatia, firma neavand activitate inseamna ca nu a avut nici achizitii de la furnizori. In concluzie datorii nu aveti de nici un fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica? AnaA1234 AnaA1234 Bună ziua! Dețin calitatea de administrator într.o firma pe care urmează sa o închid. Voi rămâne cu niște abonamente la furnizori ce se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la stat atrage schestrul statului pe bunurile noului administrator? Ramona35 Ramona35 Daca cesionez o firma cu datorii la stat si banca...Asupra cui revine problema achitarii? 1.) Daca noul administrator nu va achita...i se va pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare firma cu datorii jade_0923 jade_0923 Buna seara, Incerc sa ma documentez pe ici, pe colo despre dizolvare si lichidare, dar nu gasesc un raspuns clar. Mai exact, problema este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)