avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... GRESALA A INSTANTEI DESCOPERITA DUPA HOTARIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

GRESALA A INSTANTEI DESCOPERITA DUPA HOTARIRE

In cazul in care am descoperit faptul ca instanta a atribuit mi a atribuit un teren fara a avea la baza act de vinzare cumparare , ci numai o tranzactie ce nu a fost definitivata prin act autentic , ce mai pot face ??
Cel mai recent răspuns: rona1958 , utilizator 09:16, 13 Ianuarie 2016
din cate inteleg, s-a dat o hotarare civila ce tine loc de act autentic.... ati facut un antecontract cu promisiune de vanzare-cumparare si cred ca asta s-a intamplat in rest nu inteleg care e grseala instantei.
nu este PROMISIUNE ok ...am inteles
v-ati lamurit?
nu:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vinzare-cumparare , sau nu ? ilenuta1963 ilenuta1963 Am incheiat un antecontract de vinzare cumparare pentru un teren , urmind sa incheiem tranzactia dupa iesirea din indiviziun . Zilele trecute , am achitat si ... (vezi toată discuția)
Precontract versus contract sub semnatura privata nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si as dori sa stiu contractul de vinzare cumparare sub semnatura privata este acelasi lucru cu precontractul de vinzare ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii cristiana11 cristiana11 am incheiat un antecontract de vanzare cu o persoana care sa obligat in fata notarului printre altele ca nu va ipoteca bunul imobil invocand 292 cod penal. ... (vezi toată discuția)