avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura

Cum mă înscriu într-un dosar de insolvență ca parte păgubită, dacă sunt din alt județ...departe?
Cel mai recent răspuns: lauracristinadragotoniu , utilizator 19:07, 14 Ianuarie 2016
cererea de inscriere la masa credala si actele in copie se pot trimite cu posta la instanta care judeca dosarul de insolventa , cu mentiunea numarului de dosar .
la cererea de inscriere la masa credala , pe langa inscrisurile justificative ale creantei (copii conform cu originalul), depuneti si dovada achitarii taxei judiciare de 200 lei. In cuprinsul cererii mentionati ca solicitati judecarea in lipsa
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere la masa credala oanab16 oanab16 Buna ziua. Ma pot inscrie la masa credala a unei societati intrate in insolventa cu un contract de vanzare-cumparare si dovada achitarii avansului? De ... (vezi toată discuția)
Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Proceduri judiciare Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma ghidati in cazul unor proceduri judiciare, dat fiind faptul ca este prima oara cind intimpin aceasta problema. In ... (vezi toată discuția)