avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie facultativa pilonul3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie facultativa pilonul3

am facut un contract individual pentru o pensie facultativa pilonul 3.
Angajatorul este obligat sa-mi retina si sa vireze aceasta pensie pilonul 3?
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 14:00, 13 Ianuarie 2016
Pensia pilon 3, nu este obligatorie. Daca angajatorul ar suporta cheltuielile si nu dvs., societatea ar avea o deducere anuala la impozit. Fiind platita din banii dvs., puteti sa intrerupeti si sa continuati cand doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie facultativa pilonul 3 ContSters23466 ContSters23466 In luna februarie 2010 am incheiat un contract pentru pensie facultativa pilonul 3 cu [Editat-un fond de pensii privat], iar contractul l-am dus la ... (vezi toată discuția)
Pensiile facultative florens florens Am o problema. Sunt aderat la pensia facultativa pilonul III. Problema este cu deducerea. Actualul angajator nu-mi face deducerea aferenta, dar de virat ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate pensie facultativa nataliaz nataliaz Buna ziua, Am 32 de ani si am optat pentru o pensie facultativa- Pensia mea de la Aviva. In momentul in care am facut actele agentul Aviva mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)