avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti, daca pentru un teren intravilan,care are in CF indicata strada si la observatii mentionat >gradina> se poate schimba categoria de folosinta in curti constructii in CF, fara autorizatie de constructie, doar in baza adeverintei de la Primarie ca este intravilan la data cererii.
Ce acte sau adevetinte in afara de autorizatia de constuctie sunt necesare?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren sabina84 sabina84 O suprafata de teren situata in intravilan, care in actul de proprietate este teren arabil ( 2000 mp) poate trece la categoria de folosinta curti constructii ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)