avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SC FOISOR SA (fostul ICRAL) din strada Pache ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SC FOISOR SA (fostul ICRAL) din strada Pache Protopopescu

buna ziua, incerc sa iau legatura cu fostul SC FOISOR SA (fostul ICRAL) din strada Pache Protopopescu si nu stiu unde este exact, imi trebuie duplicatul unei chitante cu care parintii mei au cumparat apartamentul in 1990. multumesc.carmen c.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 27 Martie 2018
incercati in strada Avram Iancu 32C tel.0722611280
E undeva pe linia lui 44 pe la Regina Elisabeta daca nu gresesc uite adresa aici chiar eu am fost anu trecut [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
Vaceff Nicolae, utilizator
Adresa este cea mentionata in mesajul din 13 Ianuarie 2016 .

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare - urgent corinacarstoiu corinacarstoiu Bunica mea vrea sa vanda garsoniera cumparata de la fostul ICRAL in 1982. A fost cumparata in rate. Am inaintat unui cadastrist documentatia necesara, dar la ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Documentatie specifica asociatiilor de proprietari elga50 elga50 [b]Legea 230/2007 [/b]de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de ... (vezi toată discuția)